Idag första dagen……………….:)

En otroligt rolig och härlig dag är snart slut och jag njuter verkligen av att göra det jag brinner för.

Vi har spelat in en film i Kaknästornets  topp som ska vara som inspiration och marknadsföring för boken som nu går i tryck!!

Sen var det otroligt kallt men härligt väder i Stockholm idag så jag hittade MIN Helly Hansen dunjacka på REA:)  Ja när det bara står Karin köp mig på en jacka så då är det bara att slå till. Varmt och gott blev det också på en gång så nu kan våren få dröja lite lite till ……..kanske 🙂

Eftermiddagen ägnades att läsa slutmanuset på boken och sen åkte jag till Uppsala för att hålla föreläsning. En fantastisk härlig Monica  som tog emot mig och sen träffade jag inspirerande tjejer i nätverket Vattentornet 🙂

Nu ska jag med lite vånda  men stor nyfikenhet se på första redigeringen av vår film för att klippa ner den lite mer ……………Spännande!

Sen väntar sängen och sköna härliga drömmar ……………..:)

Sov Gott !

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s