Bokrelease!!!

Nu är datum bestämt för vår bokrelease  och det blir den torsdagen 25 mars kl 17-19 här  på T-house i Stockholm! Det kommer inbjudningar men känner du att du vill komma så anmäl dig gärna till mig ! Det skulle vara såååå kul om du vill komma:)

Jag ska också försöka här på min blogg att förklara vad jag arbetar med när det gäller personliga varumärken! Hur viktigt det är och varför, och vad vi gör som är skillnad från alla andra som pratar om Personliga varumärken!

Jag brinner för detta och när jag ser hur den enkla men viktiga delen verkligen lyfter och stärker individer i team och företag så är jag mer övertygad än någonsin och satsar fullt ut på det.

Det är enkelt helt enkelt men inte lätt att nå ut med ett nytt budskap, när det gamla beprövade som inte alltid fungerar ändå väger tungt. En nödvändighet och även en stor möjlighet att nå ut är att använda alla medier som jag kan, så därför börjar jag även twittra  idag 🙂

Kom gärna med frågor och synpunkter på det jag skriver så kan vi alla hela tiden utvecklas, för det är som Per Robert Öhlin säger det finns bara 2 vägar …. Utvecklas eller dö. Drastiskt sagt men jag håller med fullt ut. Vi lever i en tid som snurrar på fortare och fortare och då är det dags att vi stannar upp väljer det enkla och naturliga som vi själva kan förändra och utveckla.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s