Imorgon Tisdag :)

Imorgon har jag glädjen att prata med förhoppningsvis blivande entrepenörer ,om det som jag tycker är viktigast när man startar företag.

 När vi startar företag ska vi alltid tänka logiskt och räkna ut hur allt ska gå och ta allt i beräkning så vi ofta glömmer vad det är som  egentligen driver oss att kasta loss och ut i det spännande okända. Alla framgångsrika entrepenörer sätter PASSIONEN som nummer ett när det gäller att lyckas

Gör det du älskar och få kunderna att älska det du gör är förmodligen världes bästa och enkla marknadsförings strategi.  När du gör det du älskar så gör du också oftast det du är riktigt bra på och då vågar du smalna av och verkligen gå mot att bli Top of mind alltså den man väljer.

Vad är det då som kunderna väljer och köper? Ofta är det inte det vi marknadsför, det logiska som förväntas, utan det är allt det andra som är så svårt att sätta ord på. Det är ditt engagemang din ambition att leverera och din passion som lyser som gör att du når ut med ditt budskap

Vi påstår att ditt  professionella rykte är ditt varumärke och det är allt du har. Dessutom är du  som entrepenör ditt företag ,så vad kan vara mer lönsamt att utveckla än just det.

Innan du startar ditt företag lägg inte bara fokus på allt praktiskt och logiskt . Ta reda på och utveckla ditt professionella rykte och varumärke så att du får en plattform som ger dig mod kraft uthållighet att verkligen gå mot det du är bra på och passionerat vill arbeta med. Sen lägger du på den sista delen och det är den ekonomiska motorn. 

Ja vi får se hur de som går på starta eget inspirationen tar emot mitt budskap i morgon . Hade jag haft möjlighet att jobba fram mitt professionlla rykte och varumärke när jag startade mitt café så hade det tagit helt andra vägar……..

Nu vet jag hur mycket styrka och kraft det ger så jag brinner verkligen för att få inspirera blivande entrepenörer att ta tag i det.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s