Så förvirrande:)

”Jag går igång på det för att det är så förvirrande” har Tom Peters skrivit om PersonalBranding.

Där håller jag helt och fullt med:)

Att ditt personliga varumärke kan avgöra din framgång som entrepenör och ha en avgörande betydelse för vem kunden lyssnar på kan kännas förvirrande. Vi har aldrig egentligen arbetat med det förr och det har gått bra ändå så lite förrvirrande och ganska mycket skepsis möts jag med när jag påstår det.

Det som nu är annorlunda mot förr är att idag så värderar vi ditt engagemang din passion och din ambition,alltså att du är rätt person högre än relevanta erfarenheter. 

Vi kan också styra hur vi vill bli betraktade och vad vi vill förverkliga när vi har ett nuläge  och en plattform att utgå ifrån. Dessutom kan vi hela tiden vara vidöppna för alla möjligheter som dyker upp. Omvärlden snurrar allt snabbare omkring oss och då gäller det att lägga fokus på det vi kan påverka så att inflytandet över vårt liv ökar. 

Visst är det förvirrande men också ett fantastiskt bra konkret verktyg som ger effekt och som gör att vi växer som individer och blir lite lite bättre så att vi blir den man väljer.

 De blivande entrepenörena idag blev säkert också förvirrade men jag hoppas det berör och sätter igång andra tankar och ideer! 

Sov gott så fortsätter funderingarna i morgon 🙂

karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s