Det kom ett mail…….

Jag fick ett mail idag som jag blev så glad över att få.  🙂 🙂 Det var från en blivande enterpenör som beskrev sin situation så här:

”Min förvirring är total över hur, med vad, i vilken ordning allt skall ge med att starta upp min affärsidé. Jag har inte klart med mycket men passionen är stark och siktet inställt…”

Här kan man reagera på olika vis. Att det är farligt och oasvarigt att vara förvirrad och inte veta alla steg som man ska när man ska starta eget. Eller så kan man tänka : Det här blir kanon för det finns  en stark passion och ett driv som gör att hon har mod att nischa sig och vara uthållig och ta sig genom hinder för att gå i rätt riktning.

Ett härligt mail med så mycket kraft och vilja så det bara lyser om det. Det är så det ska kännas när man håller på att starta eget.

Sen ska även den ekonomiska motorn snurra men jag säger som GaryVayner Chuck  😉

”Du kan förlora lika mycket pengar på att ha kul !”

Jag har haft en fantastisk spännande dag med så många härliga människor som brinner passionerat och verkligen har kul för de gör de de tycker är kul tror på och är bra på .  Super Entrepenörer helt enkelt:)

Nu ska den här entrepenören jobba med lite pappersom inte är lika kul men genom att jag gör det jag brinner passionerat för, så gör det inget 🙂

 Sen….. God Natt 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s