Vad går du på ???:)

I fredags så träffade vi härliga Louise Elling Scheele från Danmark. Vi satt då och spånade fram hur vi kan arbeta tillsammans. Oj vad det är bra att verkligen spränga gränser och bara säga och tänka fritt, och oj vad det märks att hon är från Danmark!

Vår gemensamma kärna när det gäller ”Flirt med livet” och ”Du – ett varumärke” är att vi vill ge många injektioner när det gäller att ha kul på jobbet och sluta gnälla. Louise kom med det lätt provocerande förlaget Arbetsglädje är som Kokain! Mer kokain åt folket!

Jag baxnade och tänkte att nu har det brunnit riktigt och vi är ju absolut inte för droger, men hon började förklara och sa att  :

1. Det är nästen lika svårt för oss vanliga människor att hitta kokain som arbetsglädje

2. För om man älskar sitt arbete (och jobbar mycket) blir man ansedd som att vara missbrukare.

3. Arbetsglädje och kokain är nästan lika tabubelagt.

Vi pratade också om att gå in och ”köpa” en Tv kanal tillsammans och jag la ut det på facebook.  Jag fick många hurra rop men en frågade mig vad jag gick på …………jag svarade glädje och arbetsglädje!!! ………..fick då ett annat inlägg……………….var kan man köpa det ???

Ja det är tabubelagt att både prata kokain och arbetsglädje, men kanske det är dags att vi verkligen tar tag i våra professionella liv så vi kan ha kul dessa åtta timmar då vi faktiskt också får betalt :)……………en spännande resa har börjat .

På tal om kul och glädje så tog sig Pernilla Wahlgren sig vidare till final och jag tänker fira mig själv och ge mig en genrep biljett till på lördag:)

annars har jag haft en lysande helg här i Stockholm bestående av jobb, läsa spännande böcker om vår hjärna och både spinning PUMP och promenader.

  Ser otroligt mycket fram emot en ny spännande vecka..:)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s