Vilken måndag!!

Jag tycker att måndagar och fredagar är de bästa dagar som finns och idag har måndagen verkligen svarat upp til det. Inte nog med att det både doftar hörs och känns som om våren kommer till oss med stormsteg, och att morgonen började med ett härligt spinningpass. 

Vi  hade också  ett kanon möte med Anders förläggare och  Ulrika Jonasson -Borggren på Kultur och Näringsliv. Hon bara förstod på en gång ….och där har vi planerat många roliga saker …………:)

Dagen fortsatte med att jobba fram en spännande föreläsning och att fixa en riktig inbjudan till bok releasen, samt ta nya härliga kontakter både via mail och twitter.

Sen toppades kvällen med en underbart trevlig och härlig middag ute hos världens bästa Kinga i Täby i hennes ”nya” super sköna hus och familj.

Nu ska jag sova en sväng och då får jag besked att min förebild och inspirationskälla under många år, Friskis& Svettis grundare  Johan Holmsäter kommer till bok releasen :):) För mig såå kul:)

Nu ska jag titta mig in i huvudet som en gamal arbetskamrat sa så jag har en  massa energi för att möte en splirrans ny Tisdag som jag kan fylla med såå mycket bra

Ps. litekul att vi var i Skånskan i söndags 🙂

Sov gott!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Vilken måndag!!

  1. Ja du systeryster vem hade kunnat tro detta för några år sedan? Livet är verkligen ”förunderligt och märkligt omöjligt att förstå….”!
    Hoppas du fick en god natt så att du är redo att ta dig an tisdagen med samma energi.
    Vi hörs!
    Inger

  2. Det är det som är så härligt!! Allt är möjligt och det vi drömmer om har vi också kraft att förverkliga. Annars hade vi aldrig drömt om det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s