Nätverksfunderingar??

 Vi kommer ofta nu i kontakt med olika nätverk där man får erbjudandet att föreläsa både på morgon middag och kväll. Det kan vara fantastiskt bra sätt att komma ut med sitt budskap och få nya kontakter i nya nätverk….MEN ibland känns det som det förtar det som vi ska leva på vi som har egna företag och säljer tjänster. Jag kan inte för mitt liv tro att en mattläggare skulle lägga ett antal prov mattor morgon middag och kväll för att sen få göra ”riktiga jobb” några dagar i veckan.

Allt nätverkande håller på att bli en heltid sysselsättning, men vem tjänar egentligen på detta?? Kanske vi håller på att gräva våra egna gravar här och vi anpassar oss alla till något som någon har bestämt. Fast vi egentligen vill vi allavisa vad vi kan och ta betalt för det så vi kan utvecklas ännu mer och växa som företag och människor.

Tror vi får ta oss en funderare och se om vi kan göra det på ett bättre roligare och mer vinstgivande sätt……….Vilka möjligheter det skulle ge i redan befintliga nätverk. 

.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s