Berätta din historia!

Jag läser just nu en bok som handlar om hur man kan presentera sig själv och vad man är bra på utan att skryta. Tooting your own horn without blowing it! Av Peggy Klaus. Alltså hur kan man tuta högt utan att trycka på tutan…. fritt översatt  🙂

Hon menar att vi alla har en intressant historia att berätta och att verkligen ta reda på den kan hjälpa oss alla att verkligen bli så bra som vi faktiskt är, utan att skryta.

Det jag märker när vi arbetar med olika personers professionella rykte och varumärke är just det ………Alla har så mycket att komma med och alla är så otroligt begåvade och har fantastiskt intressanta och spännande historier att berätta. Ofta tycker vi själva att det vi gör och hur vi är inte är något och inget att skryta om men när vi frågar omgivningen är det just det.

 Vår omgivning berättar vad den ser och genom att fråga så kan du ta reda på just din speciella historia, ditt professionella rykte och varumärke. Nu behöver du inte alls skryta, utan nu kan du verkligen berätta hur vi uppfattas och hur andra ser oss.

 En intressant historia som verkligen tutar av sig själv, för att den inte framtagen av dig själv, utan berättar trovärdigt hur andra betraktar dig.

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s