Tagline!

Min tagline är ………… ”Med glädje närvaro och mod berör och inspirerar Karin dig att leva livet fullt ut ”

Den meningen har min professionella omgivning de som betraktar mig  tagit fram , och den följer mig varje dag för att jag också ska kunna förädla och utveckla den och mig, ett steg till vidare  till mästarklass och till att förverkliga det jag vill uppnå

Idag läste jag på Facebook att en fantastiskt duktig och anlitad tjej när det gäller personliga varumärken och sociala medier skriver att det är tur att hon kan sköta sitt jobb med vänsterhanden. Hon menar säkert inget med det utan för henne känns det bra för,hon behöver sin kraft till något annat just nu. Men…. hur tolkar jag det som uppdragsgivare eller kund? ………Vad har hon för Tagline som hon vill leva upp till?

Känner du till din tagline?

Ps J

En tagline är ditt professionella rykte och varumärke presenterat i en eller två korta och lockande meningar. Din tagline ska fånga vad du står för och inspirera och skapa uppmärksamhet åt dig. ”Tagen” ska, snabbt förklara vad du gör, inte din titel. Den ska visa vem du är och vad du vill med ditt jobb, här ska din ambition och inte din titel fram.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s