Ett möjlighetstänkande som ger livskvalité

Jag har och har haft helt otroliga dagar här i Stockholm! Alla skulle få ha en egen bok release! En fantastisk känsla av stolthet enkelhet glädje och nyfikenhet så kul! Jag vill först tacka alla som kom och alla som tänkte på mig under dagen.

 Sen slog det mig igår med buller och bong att det är så viktigt att inte behöva övertyga, utan att verkligen få dela det man tycker är viktigt och kul med de som har ett öppet sinne och är nyfikna och ärliga. På bok releasen gick det så lätt och var så kul att berätta om det vi ser som det viktigaste och vi fick en härlig ärlig respons.

 Jag kan jämföra med de möten vi haft med olika företag och chefer där vi får försvara och verkligen bevisa och övertyga dem hur bra det vi gör är. Men ofta spelar ingen roll vilka argument vi kommer med för det går bra, det är så bra som det är, eller de gör något liknande eller kan det verkligen göra skillnad…………..? Ja om vi inte vågar tänka i nya banor och verkligen se möjligheter blir det som coconut time. Vi kan logiskt argumentera ihjäl oss och fundera men ingen cocosnöt faller innan någon vågar tänka nytt och framförallt handla.

På samma sätt är det när du inte vet konkret hur du uppfattas och arbetar med ”fel saker” Du fastnar i ett logiskt argumenterande som kanske också kan kallas gnäll och blir nästan handlingsförlamad. Det är just det som är den stora vinsten med att ta reda på sitt professionella rykte och varumärke. Du får en plattform och en ”bekräftelse” på hur du uppfattas och det är dessutom nedskrivet och då behöver du inte logiskt argumentera eller övertyga någon om vad du är bra på vad du vill jobba med eller hur du vill jobba.

 Det lyser ju om dig när du gör rätt saker. Det är det som din professionella omgivning ser så varför inte göra det lite oftare och lite mer.

 Alla är vi personliga varumärken och genom att få en plattform och se hur ditt personliga varumärke och professionella rykte ser ut i dag så kan du själv styra hur du vill att det ska se ut i framtiden. Ett möjlighetstänkande i framkant som ger livskvalité.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Ett möjlighetstänkande som ger livskvalité

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s