Påskdagen 2010

 

Igår när jag kom hit till Stockholm var det en sån där otroligt härlig vårdag. Det bara sjöd av liv och glädje så jag packade snabbt in mina saker och gick ner till Strandvägen och satt mig för att dricka kaffe njuta insupa energin och skriva. 

Påskdagen 2009 var jag här nere och tog ett rejält omtag i mitt liv. Jag spenderade hela påskhelgen med mig själv i helt bedårande väder. Då skrev jag ner vad jag ville uppnå 2009 och 2010, både privat professionellt och även hur jag ville må. 

Igår gjorde jag samma sak och sedan på kvällen så tog jag fram det jag skrivit förra året. Det häftiga är att jag har nästan uppnått allt och en del saker har jag uppnått med råge och passerat. Det som var en omöjlighet i fjol är min verklighet idag . Så otroligt häftigt!  Visst har jag jobbat hårt och mycket, men eftersom det är det jag innerst inne vill, så har jag nog aldrig haft så mycket energi och känt mig så fri och ledig som i år. 

Tänk vad kul vi skulle ha vilken energi vi skulle spara, och framförallt vilken energi vi kan ge till andra när vi gör det vi vill och tycker är kul på vårt eget sätt. 

Nu ska jag skriva in gårdagens riktning för 2010 i datorn så det finns där nästa påskdag 

Gårdagens mirakel är dagens möjlighet 

Glad Påsk!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Påskdagen 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s