Angela Monroe …Vilken tjej:)

 

Tänk vad härligt att träffa människor som verkligen vågar tänka nytt och förstår:) Idag har jag haft en kanon dag med först morgon träning med PUMP på Worldclass och sen en ny trevlig bekantskap som gav debut ett nytt ansikte för mig. 

Vi träffade Jan Gunnarsson som är författare och föreläsare i Det goda värdskapet och hans senaste bok heter Den tjänande ledaren Konsten att skapa välkomnade företag och platser”. En helt underbar person som verkligen vågar tänka nytt och enkelt. Jag ska även skriva en artikel till Värdskapets nyhetsbrev som går ut till 17000 personer så det var ett härligt möte som verkligen gav kraft energi och mer smak. 

Vi hade bokat en lunch med Angela Monroe och där gick startskottet för att bygga Angelas personliga varumärke.  Om man vill kan man följa det direkt på hennes blogg och vi gjorde en telefon video som nu finns på bloggen så kolla in den. http://www.youtube.com/watch?v=HMgm9ioAm8g&feature=player_embeddedEftermiddagen ägnades åt att börja skriva min artikel till värdskapets nyhetsbrev och kvällen avslutades i Lahäll hos Kinga med fantastisk mat och härliga samarbetsplaner.  

Imorgon så ska vi träffa ett intressant assistansbolag för att se hur de tänker kring personliga varumärken, men nu är det sängen som gäller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s