Ostaffär med passion

Idag var jag inne  i en fantastisk ostaffär på Nybrogatan. Det luktade ja ni vet ……hur det luktar i en ,men tjejerna som arbetade där bara lyste passion och glädje för sina ostar.

Jag är relativt ny på ostfronten men med en kombination av kunskap passion och arbetsglädje så skulle de kunna få mig att prova den mest illa luktande osten och med sin storytelling få mig att förstå historian och värdet i just den osten och lukten.

 

Jag blir såååååå glad och lycklig varje gång jag möter människor som just är på rätt plats i livet. Möten som inte blir försäljning utan en ren fröjd och jag som kund vill egentligen bara säga till alla jag möter på gatan hur fantastiskt gott det är med ost speciellt en torsdag i april. Så nu säger en levande reklampelare med en mage fullproppad med ost, godnatt och tack för idag  🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s