En trekilometers prommis :)

Kan man ta reda på om en person är en bra chef och ledare genom att föreslå en tre kilometers promenad i offerten för chefsutvecklings programmet?

Jag tror det ,för om han avfärdar offerten för att han inte tycker att en tre kilometers promenad hör hemma i ett viktigt forum som en chefsutveckling så kan man ifrågasätta hans kvalitéer som chef för att ……………..

 -En person som kallar sig chef ska klara av och vilja gå en promenad och se det som en otrolig möjlighet och något fantastiskt härligt.

-En person som kallar sig chef vet att det sätter fart på hjärnan och hela systemet så att du tänker och agerar mycket bättre

-En person som kallar sig chef verkligen vill vara ett föredöme för sina medarbetare att de tar varje tid i anspråk både på jobbet och hemma att röra på sig.

-En person som kallar sig chef vet att stolen är människans värsta fiende och ser det som en verklig investering och optimering av chefsutvecklingen

-En person som kallar sig chef vet att då man  tar ansvar över sig själv och sin livsstil ökar även det egna ansvaret på jobbet.

Tja det här är ett  litet inlägg som kom till när jag ser hur allt bara upprepar sig om och om igen. Och hur man kan säga att alla i företaget eller organisationen ska bli egna personliga varumärken …men inte vill satsa varken nytänk, pengar eller kraft  på det.

Kanske en offert som innehåller en trekilometers promenad löser problemet så en chefsutbildning blir överflödig  🙂 🙂 🙂

Vad tycket du ? 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s