Liten på jorden

 

Sitter i Stockholm efter en härlig jobbar dag som fortsätter hela kvällen och reflekterar på hur små och sårbara vi egentligen är. Ja jag tänker på åskmolnet som inte direkt har skadat människor men vår värld och vardag ställs helt på ända. Helt plötsligt känns tågförseningarna i vinter som en liten struntsak och att det inte går att få tag på röda avgångar på flyget finns inte i beräkningen. 

Mitt i allt detta så skulle det kunna kännas fjuttigt och banalt att verkligen få människor att se nyttan av att ta reda på sitt personliga varumärke och sen bygga det vidare  

Men si det är det inte för mitt i askmolnet och dess konsekvenser så blir det tydligare än någonsin att om vi fokuserar på det vi kan påverka så ökar inflytandet i vårt liv. En poäng är här att verkligen ta reda på hur du uppfattas för att sedan bygga på styrkor göra det vi är bra på och tycker är kul.  

Hur värderar du din vardag de åtta timmarna som du lägger ner på ditt jobb?   

Titta en sån fantastisk dam som satt på NK i går ..Helt underbar!! 

Har du kul? Älskar du att prestera och göra resultat och verkligen utvecklas? Känner du passion varje dag du går till jobbet eller????? 

Jag gick av en slump förbi NK igår och hamnade på första parkett när The Real Group hade en liten konsert och skivsignering där.

 

Oj så otroligt vanliga människor som verkligen förljer det som de är passionerat intresserade av och duktiga på och förmodligen det roligaste de vet. De har dessutom 25 års jubileum i år !! 

Så frågan är kan du känna samma sak i ditt jobb?   

Kramen från Karin som nyfiket väntar på att vår nya Webb ska bli klar för visning……. Jippie!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

4 reaktioner till “Liten på jorden

 1. Tack Karin, för härliga reflektioner. Jag har också många tankar i spåren av askan. Men vad menar du med hur vi värderar de 8 timmarna på jobbet? När jobbade jag 8 timmar per dag för landstinget senast?…minns inte. Det är därför jag är så intresserad av ert koncept! Jag tycker om att jobba men jag känner att vare sig jag jobbar 8 eller 16 timmar per dag så vill jag göra det för att bidra med ett ”added value” både(!) för min uppdragsgivare och för mig själv. Jag känner att jag kan bidra (och kanske kan jag utveckla ett varumärke), men jag planerar att etablera en mer professionell relation med landstinget och andra. Mitt personliga varumärke ska bli mer än landstingets egendom. Skönt att ha bestämt sig. Min plan är att jag lämnar landstinget vid årsskiftet.
  Men först ska jag läsa er bok /Gustav

 2. Känner jag passion varje dag jag går till jobbet eller????? Nä nästan inte några dagar men jag är ändå väldigt nöjd med det jag gjort – gills det?

  Häls Gör né

  1. Ja visst gills det det finns ju inga rätt eller fel ….men tänk om du både skulle känna passion och tycka det var kul och va nöjd med det du har gjort ! Vilken grej va:) Helt möjlig och dessutom skulle du ha så mycket energi kvar när du går hem .
   När man gör det man tycker är kul och är bra på så kräver det mindre energi och ger mer energi 🙂 En vinn-vinn situation 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s