Nu så ……..

Idag började jag dagen med ett härligt spinningpass vid 0645 🙂 Det är en härlig känsla att gå igenom Stockholm vid 0610 och bara känna lugnet. Dagen får sedan en kanonstart med en spinningtränare som hela tiden lägger ansvaret för oss att känna vad vi just idag vill och hur vi mår.

En novembermorgon när vi var på Svettisdagarna och Tomas Dileva höll en morgon meditation så slog det mig att vi hela tiden försöker slappna av genom att ta bort tankar. Jag förstår principen att hjärnan ska få vila, men som det ser ut för många av oss idag så hinner vi inte ens tänka färdigt de tankar vi har och ännu mindre koppla på känslorna som de föder.

För mig är Mindfullness att verkligen vara i nuet tankarna och känslorna och för det behöver jag en lugn stund, så jag hinner reflektera vad som händer i mig då. Det är min meditation och avslappning och den fungerar för mig så jag kan ta bra medvetna beslut som känns rätt i magen.

På tal om magen och vad jag stoppar i den så var jag på Östermalmshallen i morse och drack kaffe och obbade och då får jag syn på en bekant affär ,eller kanske inte affären men namnet. Sandins frukt låg bredvid. Kul 🙂

Sen så kommer det som är jätteroligt ! Nu är vår hemsida rykande färsk ut i etern. http://duettvarumarke.nu  

Vi har även byggt våra verktyg som vi använder i Du- ett varumärke på nätet , så nu börjar det verkligen bli kanon 🙂 Tyck gärna till om webben ,och på webben kan du också beställa vår bok .

I morgon så är vi i Mörby centrum och arbetar med ett härligt ledningsgruppgäng på HSA. Det ska verkligen bli hur kul och spännande som helst 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s