Åre och AfterSki !!

Ja nu får jag be om ursäkt för uppehållet i bloggandet och jag är så glad att ni går in här och tittar till om det händer något spännande 🙂

Ska man göra förändringar så tror jag det gäller att verkligen gå till handling, och för att gå till handling så gäller det att ta ett beslut. Ett beslut tar inte lång tid att ta . Vi kan säga att det tar 5 sekunder, så nu tar jag mitt 5 sekundersbeslut att från och med idag blogga minst  en gång om dagen.

Härligt med beslut som leder till handling och i sin tur förändring 🙂

I helgen var jag i Åre . Helt otroligt fint väder och härlig skidåkning.Det känns också som alla som arbetar i Åre har förstått!  I varje möte upplevde jag en otroligt härlig inställning till mig som gäst . Jag vet inte om det beror på att de verkligen kan service, är säsongs jobbare eller så kan det bero på att de har After Ski varje dag

 Kanske skulle sluta varje dag med lite After Ski. Nog skulle vi ha det mycket roligare då, och utstråla mycket mer glädje…………….. Så jag säger bara mer after ski åt folket !

Nu laddar jag för en härligt intensiv rolig vecka med många spännande och givande möten som leder till beslut och handling som ger förändring  🙂

Spännande !!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s