Gör saker du älskar :)

Det finns en kille som heter Gary Vaynerchuk  som inspirerar mig mycket och han säger Stop doing things you hate ……do things you love!

Kan det vara så enkelt och kan vi verkligen tänka så ??  Ja det kan man fråga sig , för tänk vad som skulle hända om vi tänkte bara lite mer på det sättet:)

Jo då skulle alla gå på sina arbeten med ett leende som skulle smitta av sig till både kunder medarbetare och chefer ………..

Vi skulle bli mer effektiva för troligen är vi väldigt bra på det vi tycker är kul, och när vi gör det vi älskar så ger det mer energi och tar mindre så där har vi en diff som vi kan använda på ett smart sätt……..

 Vi skulle verkligen vilja prestera och se till att vi har kraft och energi att göra det vilket skulle leda till att vi tar ansvar över vår livsstil och på ett fantastiskt sätt………..

Vi skulle vara förebilder till våra barn som också skulle känna att de verkligen kan ha kul när de blir vuxna och att det räcker långt när man känner passion för det man vill göra…………

Jag tror vi skulle tjäna mer pengar och verkligen vilja optimera och uppfinna nya lösningar och möjligheter för att verkligen få Sverige på fötter………..

Jag tror vi skulle få glada gamla människor som skulle kunna bidra med sin fantastiska historia och erfarenhet samtidigt som de skulle hysa respekt och känna sig sedda och bekräftade och hitta det som är kul för dem. ………………Det sista exemplet tog jag bara för att jag var på ett äldre boende idag och masserade en otroligt modig och härlig kvinna som fått en stroke och är halvsidens förlamad. Jag ser det som en otrolig ynnest att jag får komma och ge henne massage och jag tror vår timme ger lika mycket till henne som det ger till mig. Så viktigt att verkligen älska det jag gör ………annars ska jag vara någon annanstans.

Lätt och säga allt detta men jag tror tiden bara skriker på oss att tänka på ett nytt sätt och som Gary säger : ”Du kan förlora lika mycket pengar när du är lycklig som olycklig”

Sen kan vi fundera på : Finns det något alternativ?

Tja något att fundera  på och kommentera ?   ……………………………JAAAA

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Gör saker du älskar :)

  1. Vilka brudar! Jag förstår att det blev jobbigt med alla snyggingar som höngde efter er på afterski i Åre. Skyll er själva när ni visar er från era snyggaste sidor!
    Kram från syster/moster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s