Vinnaren är ……Kul på jobbet 89%

När jag satt och letade material till vår workshop för Hela Sveriges Assistans  förra veckan  så dök den här undersökningen upp.

Tänk att ha ett roligt arbete är mycket viktigare än hög lön!  Att ha kul på jobbet  anser vi vara det viktigaste . För mig är det inga konstigheter för jag tror att alla vill känna att det är kul att gå till jobbet, men nu kommer konstigheterna.

Vi anser alltså att det är viktigast att ha kul på jobbet, men hur många är det som gör något för att det ska bli det. Vi finner oss ofta i att det är ganska bra …..och det blir nog bättre …man får vara  nöjd…jag står ut , men varför inte ta saken i egna händer och lägga fokus på det vi kan påverka ?

Oj vad mycket vi kan göra för att verkligen handla så att det vi tycker blir en sanning:) Det känns som det ligger i luften och att det är dags at  inte bara tycka utan också göra det som vi tycker är kul, älskar och är bra på 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s