Pensionen slut kan jag låna ………?

Idag fick jag en artikel publicerad i värdskapets nyhetsbrev 🙂

Jag träffade Jan Gunnarsson för några veckor sedan och vi kom att prata om värdskapet och jag berättade lite hur vi tänkte när vi hade Rutiga Dukens café. Jan erbjöd mig att skriva lite om mina tankar och funderingar kopplat till värdskapet så här är resultatet 🙂     Läs hela artikeln här

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s