Sociala medier!

Idag hade vi förmånen att prata sociala medier med fokus på personliga varumärken på e-länets konferens i Sundsvall. En mycket intressant stund med många tankar och funderingar som engagerar och kanske också berör eller rör upp.

För mig är sociala medier ett kraftfullt verktyg för att nå ut med ett budskap. Då är det bra om man vet vilket budskap man vill nå ut med, och att man även är medveten om att det är många där ute som läser det man skriver och att vi även blir betraktade på det sättet.

Visst kan vi använda alla sociala medier för att hålla kontakt med vänner, men jag använder det också eller främst för att verkligen nå ut med mitt budskap och hur jag vill bli betraktad. Då är det ett härligt media som vi kan turboladda på olika sätt. Det jag märkt är att det också är lättare att hålla bloggandet  igång och även twitter om jag har en strategi i hur och vad jag skriver om. Så otroligt mycket som öppnar sig och helt fantastiskt vilka kontakter jag har fått genom att följa min strategi så den går i den riktning som jag har tänkt.

Sociala medier är inte ett mode, det är framtidens kommunikation, men som med all kommunikation är det viktigt att vara tydlig och ärlig och kunna stå för det man skriver för då når man ut bäst.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s