Idag måndag

På något sätt gillar jag måndagar och fredagar mest för det är liksom så öppna spännande dagar. Idag var det alltså måndag och jag har haft en sån där alldeles härlig dag med både spinning pass och PUMP på samma dag och en massa mailjobb och telefonsamtal har jag fått klart.

Sen kan jag inte sluta och förundras över face book som jag tycker är så häftigt. Tänk idag har jag fått tag i rå mjölk så jag kan göra en kalvdans ( min älsklingsrätt när jag var liten ) och sen har Nina Jansdotter kommenterat vår bok så många i hennes nätverk har blivit nyfikna. Jag var ute och strosade i den lite kylslagna men bedårande vårkvällen här i Stockholm då telefonen ringde och på skämt sa jag :

Nu ringer Nina Jansdotter och se det var det 🙂 Så häftigt och så kul och så nära vi alla är varandra när vi kan kommunicera via sociala media:)

Jag hoppas att du som läst vår bok Du – ett varumärke vill rekommendera den vidare till de som du tror kan ha nytta av den 🙂

Ett uttryck som Nina hade fastnat för var Fuck Logic som jag i boken lånat av författaren Per Robert Öhlin, och jag säger bara Fuck Logic   Både kalvdans och telefonsamtal av Nina i samma media så kul, så i den här världen som nu är så finns det ingen logik vad som är möjligt eller inte. Det gäller bara att tro på det vi gör och göra det lite bättre så blir gårdagens mirakel dagens möjlighet 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Idag måndag

  1. Tok-Fia! Kalvdans, var får du allt ifrån? Men jag måste medge att lite sugen blir jag allt. Du kan väl maila ett smakprov?
    Kram!/ Syrran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s