Magkänsla är lika med sanning o glädje!

Imorgon bitti åker vi till Gävle för en föreläsning för JUNIS. otroligt kul och när Anna ringde mig för 2 veckor sedan så sa hon när hon frågade………

Du är ju en sån inspirerande försäljare J … och jag kan absolut inte se mig som det. Men det är klart när jag har pratat med Anna så har jag pratat om det jag brinner för och tror på och då behöver jag inte sälja utan jag behöver bara vara mig själv och lysa.

Det är det vi ska prata om i morgon 🙂 egentligen världens i särklass bästa  marknadsförings strategi” Gör det du älskar och få kunderna att älska det du gör”

För idag så blev det solklart efter jag hade pratat med Tord Sand på telefonen. När jag får berätta det jag brinner för och resonera med någon som är intresserad orädd och nyfiken ja då känns det så lätt och jag behöver inte övertyga eller övertala . Här räcker det att jag gör det jag älskar fullt ut.

Alla vill vi göra succé på ett eller annat sätt och då tror jag knepet är att älska sig själv det jag gör och hur jag gör det.

I morgon kommer jag att verkligen gå på min magkänsla och det jag tror på och ösa på och inspirera till att verkligen leva livet fullt ut .

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s