Igår och idag

Här kommer en liten lägesrapport från Mölle:)

Igår hade vi en rolig föreläsning i Gävle för JUNIS alla konsulenter.  Vi fick möjlighet att berätta om hur vi tänker när vi tänker personliga varumärken . Från början är det ofta ettlitet motstånd hos dem vi talar till för ingen vil vara ett varumärke och absolut inte ett personligt, för ”ska man aldrig få va privat och ledig och slappna av någon gång?”

För mig är ett personligt varumärke summan av hur andra betraktar mig och hur jag betraktar mig själv. Att ta reda på det är absolut inte jobbigt utan underlättar mycket i livet. När du får koll på när du är ditt bästa jag kan du styra din riktning att vara där så ofta du kan och det kräver mindre energi och ger mer så du får så mycket energi kvar att bara må bra på ……snacka om livskvalité

Föreläsningen var kul och det känns som vi fick dem med på tänket och de fick vår bok Du – ett varumärke! Tack JUNIS för en härig förmiddag !!

Idag har vi tillsammans med härliga Louise Sheele Elling varit på möte på Akademi Båstad Så vackert, roliga, modiga ,härliga människor som är så kul att fundera med.

Luoise,  Per o jag spånade vidare hela eftermiddagen olika planer och projekt och vill man ha en energi spruta så är det bara att vara med Louise:) Så mycket energi inspiration glädje och en hel orkan av idéer. Nu är jag i Mölle för i morgon träffar vi en representant för Zen TV spännande:)

Sov Gott alla härliga människor där ute och vem vet det kanske kommer en videoblogg i morgon 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s