En reaktion till “Å nu blir det reklamfilm :)

 1. Vilken härlig video Karin!

  Boken är helt fantastisk, det är många bra tankar ni samlat där så jag ser verkligen fram emot vårt personliga möte och knyta samman säcken med vårt samarbete än mer i detalj.

  Jag pratar mycket om hur viktigt det är att bejaka sitt personliga varumärke på mina föreläsningar om marknadsföring i sociala medier, så denna boken bekräftar mycket av det jag idag talar om och det är ett verktyg som är bra för många deltagare på föreläsningarna att bära med sig för att studera närmare om hur allt hänger samman.

  Detta är absolut en produkt jag gärna lägger till i den verktygsportfölj som många i mitt nätverk idag efterfrågar mer kunskap om, och inte minst när det gäller att jobba mer med passiva intäkter då ingen blir förmögen av att byta tid mot pengar.

  Dom som liksom Mr. Trump himslef, Bob Proctor m.fl. både har gjort själva, samt talar om mycket är att inte lägga alla ägg i en korg utan sprida sina intäktskanaler i en mixa av aktiva vs passiva intäkter.

  Vi syns & hörs Karin!

  Allt gott till dig!

  Hälsar
  Tord G. Sand c”,)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s