Nu är jag där igen :)

Än en gång vill jag slå ett slag för att ha kul när vi jobbar! Idag har jag frågat alla som jag mött i mitt arbete hur de mår och hur det är på jobbet .

Jag får samma svara av alla…. ja, kanske inte om  hur man mår, men på frågan hur det är på jobbet svarade alla ….Jo som vanligt men det är ju kortvecka så det går bra 🙂

Kan vi tänka på något annat sätt? eller kanske, vill vi tänka på något annat sätt ?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Nu är jag där igen :)

 1. Hej Karin!

  Tittar in på din blogg då och då. Känner igen mig mycket i ditt tankesätt. Du kan verkligen konsten att ”peppa” och inspirera! Kul och modigt att Du börjat videoblogga också.

  Kom självfallet inte ihåg på vilken webbadress Du hade skrivit ditt inlägg där Du hade nämnt Melwins besök bakom kulisserna på Rutiga Duken och självklart blev jag nyfiken.

  Titta gärna in på vår hemsida, där kan Du även skriva i gästboken så Du kan lotsa mig rätt!

  Kul att springa på Dig i Sundsvall!

  Många kramar Pia

  Ps. Mamma & pappa hälsar också

  1. Hej Pia
   Vad kul att du tittar in på bloggen och visst har vi samma tänk! Du sprider glädje hela dagen för att du älskar ditt jobb och människor. Det är det som jag tycker är så viktigt, att vi gör det vi är bra på och tycker är kul för då får vi lyskraft och Livskvalité. gå in på http://www.vardskapet.se så är det maj månads brev som ligger på hemsidan. Det är en liten artikel om vårrt tänk när vi hade Rutiga duken :)Jag ska gå in på er hemsida och du hälsa mamma o pappa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s