Plocka stenar ……..

 

Förra veckan när jag masserade så kom det en man som hade ont i sin rygg för han hade plockat stenar från sin gräsmatta hela söndags eftermiddagen. Min spontana reaktion var om han tyckte det var kul att plocka sten från gräsmattan, och svaret var att det var dödstråkigt men vad ska man göra. 

Jag frågade honom vad som skulle hända om han lät bli och gjorde något roligare av sin tid. Då började han förklara att om han inte plockade stenarna så skulle gräset växa upp och då skulle det göra ont att gå just där det var stenar som man inte såg …………….och ……..till slut sa jag 

Vet du att vi har ett enda liv och vi kan själv bestämma vad vi vill fylla det med. Vill du plocka sten så gör det men gör det då med lust och passion och vill du göra något annat så gör det, men låt inte omständigheterna eller slentrianen styra dig vad du fyller ditt liv med och skyll framföralt inte på någon annan än dig själv . Jag tror ofta vi hamnar i vad vi tror är viktigt för vi har alltid gjort så, men allt förändras runt omkring oss och det som var en sanning i går behöver inte vara det idag . 

Ta tag i möjligheten att stanna upp och fundera om du har några ”stenar” som du kanske kan strunta i för att göra något som du verkligen längtar efter och vill. Då tror jag vi växer som människor och det är kanske det som det handlar om ……Växa eller dö”

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s