Personliga varumärken på HSA

Tänk dig att du vill bli betraktad för vissa saker som du är bra på och tycker är kul! Du har flyt och engagemang när du gör dessa saker men du har egentligen ingen aning om du når ut med det du vill, eller hur det uppfattas.

Tänk dig att du frågar 10 personer i din professionella omgivning när de tycker att du är mest engagerad vilka dina styrkor är och hur du är när du är ditt bästa jag .

Tänk dig att du sen får detta presenterat i en presentation och en tagline som gör att du blir glad, stolt, och din självkänsla ökar och du växer en halv meter.

Dessa tankar blir till verklighet när du jobbar med oss och tar reda på ditt professionella rykte och varumärke. Vi har presenterat dessa sammanställningar för HSA i Mörby centrum idag och när jag ser reaktionen hos de vi arbetar med ja då förstår jag att det är det enkla som ger resultat och som är det kraftfulla.

När du tar reda på ditt professionella rykte och varumärke ja då får du ord på din viktigaste kompetens så den blir minst lika trovärdig som din CV kompetens och då börjar det hända saker Så kul att arbeta med för det gör en skillnad och det handlar om livskvalité. I morgon så knyter vi ihop säcken med en workshop för att börja på en härlig process att verkligen använda sig av sitt personliga varumärke för att bli Top of mind Bygga starka team och bli synlig i olika sammanhang med hjälp av ditt professionella rykte och varumärke!

En häftig dag som också innehållit sommar glass god mat och ett glas vitt vin ! En fantastisk dag helt enkelt där jag förundras över hur bra jag har det och vad otroligt ödmjuk jag är inför att jag får va en pusselbit i en annan människas liv.

.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s