Kul med personliga varumärken :)

 

Igår var vi och hade en föreläsning för Trafikverket i Orbaden. För mig är det vi arbetar med alltså Personliga varumärken så starkt förknippat med livskvalitet´. 

Alltså om du själv är medveten om dina styrkor och även får din professionella omgivning att berätta vad du är bra på och dessutom får det presenterat i ord, ja då höjs oddsen klart att du själv tar tag i din situation. Både när det gäller att verkligen göra rätt saker på jobbet, utvecklas och verkligen få vara du, när du är som bäst. 

Kontentan blir att det är kul på jobbet vilket gör att du presterar mer och behöver ”slita” mindre samtidigt som du får mer gjort. En ekvation som för alla borde vara en självklarhet, men som alla gånger vi har pratat om att just ha kul så får vi en kommentar att det går ju inte bara att tänka på det sättet för så ser det inte ut i verkligheten . 

Jag tror vi kan skapa den verklighet vi själva vill ha och jag ser inte att det finns något alternativ till att inte sträva efter att ha kul så ofta och mycket som vi bara kan. Det är livskvalitet det och vetskapen om ditt personliga varumärke stärker dig att verkligen ta tag i det .www.duettvarumarke.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close