Angela Monroes tagline!

Jag sitter på tåget från Jönköping och Stockholm mot Härnösand och njuter av att jag har ett sånt härligt liv med härliga vänner drömmar och vardag som är spännande:)

Ni som känner mig vet att jag har en vald sanning om att jag är tidsoptimist och dåligt lokalsinne:) Jag försöker verkligen jobba bort den valda sanningen genom att planera vara närvarande och läsa kartor och fokusera, och tycker jag har kommit ganska långt om jag får säga det själv. Idag blev jag dock påmind att det finns lite kvar att slipa på då jag missade tåget från Jönköping med 3 minuter efter att ha gått åt fel håll för sent. Ja livet är en bra och givande skola helt enkelt Ja livet är en bra och givande skola helt enkelt.

 

Då är det bra att jag har vänner som helt naturligt bara löser det genom att skjutsa mig till Stockholm så jag hinner med anslutnings tåget :Tack Mimmi o Mac.!!!!!!

När vi sitter i bilen berättar Mac om att han brukar göra ängla hyss  🙂 Alltså bra saker för andra utan att de vet om det !!! Jag har bestämt mig för att anamma den idén så pass upp alla därute 🙂

I fredags så träffade vi en annan härligt tuff ängla tjej Angela Monroe och här är videon om hennes Tagline.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s