Dagen dag !

Hej alla som läser bloggen 🙂 Hoppas ni har haft en härlig dag och verkligen tagit vara på den. Idag har vi haft spännande möten av olika slag, som alla resulterar i nya insikter och stärker att vi är på rätt väg .

Min dag började med en prommis genom Stockholm vid 6 tiden (den magiska tiden där ett lugn finns och en spänning ligger i luften) för ett morgon PUMP pass:)

Om vi säger att det är mitt första möte så gav det mig insikten att jag är frisk har en kropp som jag kan ta hand om och som svarar på träning. Jag älskar verkligen att träna och att då också få göra det med inspirerande instruktörer kl 0645 ja det är en kanon start på dagen.

Möte nummer två efter en dusch o prommis är med Diana som har hittat oss på nätet och verkligen vill veta mer hur vi arbetar och tänker  för hon vill lisenciera sig i vår ”metod” Vårt samtal leder oss också in på att enkelhet, naturlighet och ärlighet kommer att segra 🙂 Tjoho det har jag väntat på i 20 år och nu träffar jag fler och fler som delar min åsikt. 

Jag  mötes mellanlandar med en insikt att vissa människor kanske inte ger och är nyfikna och jag funderar lite på om det är ett försvar eller en rädsla som finns där eller om den personen bara har en dålig dag.

Min mötesdag går vidare till ett  försäkringsbolags huvudkontor och att få presentera hur vi tänker och jobbar här blir verkligen inte att övertyga, utan här finns en vilja att tänka nytt och mod att verkligen gå till handling. Fylld av energi lämnar jag mötet och avslutar dagen på Il Conte en italiensk resturang där passionen för mat och service bara sprudlar. Jag åt scampi helt gudomliga och dessutom såg de ut som ett konstverk .

Nu är det att ladda för en mist lika spännande morgondag som jag tillbringar i Göteborg  Rapport kommer i morgon Sov gott alla där ute och ladda för i morgon blir en ny dag med nya insikter och möten:)

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s