Faran och möjligheter med sociala medier

Ja nu har jag varit i Göteborg och träffat spännande människor och ev. samarbetspartners och verkligen fått förklara med vad och hur vi jobbar. En kanon dag där jag också ser att vi är så på rätt väg har kommit så långt genom att  satsa hårt  på det vi brinner för. Det är också otroligt givande att träffa människor som arbetar inom samma område och att verkligen lära av varandra och kunna bidra till varandra som kollegor och inte konkurrenter………Kul 🙂   Just  de här kontakterna har vi fått genom sociala medier på ett eller annat sätt så att träffa dem live är extra kul!

Just här ger sociala medier så många möjligheter och här är det viktigt att verkligen veta vilket budskap som man vill sprida och till vem för då finns det ingen gräns på möjligheter och då når man också de där ute som är intresserade av det just jag vill sprida.

Igår blev jag också för första gången rejält medveten som ett knytnävsslag i magen hur snabbt det kan gå att rasera det jag byggt upp genom några knapptryckningar . På sociala medier så spreds en film som jag inte var medveten om att den filmades eller skulle läggas ut. Jag är helt medveten om att den som gjorde det inte tänkte på vad den kan skada, utan att det bara gick lite för snabbt. 

När det gäller att lägga ut filmer och budskap i sociala medier så får man göra som när man kör motorcykel tänka åt de andra trafikanterna alltså tänka på hur man blir betraktad och om det stämmer överens med hur man vill bli betraktad och om man kan stå för det …………annars kan det bli en rejäl krasch både på motorcykeln och för dig personligen eller ditt företag.

Kontentan för mig i går är att vara mycket tydligare och försiktigare men också att smalna av ännu mer i budskapet jag står för och vill sprida ut så att det blir glasklart. Här har jag ovärderlig hjälp av att jag tagit reda på mitt professionella rykte och varumärke och vet hur jag vill bli betraktad och vilket budskap jag vill föra ut J

Sen kan jag tillägga att missförståndet är utrett och filmen är borta så allt löste sig till det bästa J

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s