Midsommar funderingar

GLAD MIDSOMMAR!!!

Jag har haft förmånen att tillbringa Midsommarhelgen med en bra vän nämligen mig själv  🙂

 Jag valde det alldeles själv och har haft två kanon dagar med många tankar funderingar. Jag också har satt upp en spännande riktning de närmaste 6 månaderna och även hur jag ska ta mig dit, alltså vilka medvetna val jag ska göra och blivit medveten om att jag verkligen ska göra olika saker för att nå dit för det kommer inte att ”bara” hända.

Till min hjälp fick jag en bok som bara egentligen kom till mig och som jag tyckte var svår och lite konstig ända tills jag i lugn och ro kunde se att det är en kille för 200 år sedan som tänker som jag gör Jippie !!!!

Boken heter ”Konsten att leva innerligt ” och handlar om filosofen Sören Kierkegaard som redan på 1800-talet ansåg att det var en livsnödvändighet att ha en mening med livet. Han trodde dessutom att meningen var individuell och ingen annan än du kan formulera den .

Här kommer ett citat som jag så tror på och YES!!! Jag har fått en kompis en gammal, men ändå.  Jag visste väl att vi i alla fall var två som trodde det .

”TY DET STORA ÄR INTE ATT VARA DET ENA ELLER DET ANDRA, UTAN ATT VARA SIG SJÄLV, OCH DET FÖRMÅR VARENDA MÄNNISKA SOM VILL DET ”

Den här tavlan hänger på HSA s kontor i Mörby. De arbetar med Assistance och de arbetar med att alla ska vara sitt bästa jag för det ger livskvalité och också effektivitet. Vi har arbetat med ledningsgruppen som alla har tagit fram sitt professionella rykte och varumärke.

Vi har även lisencierat 2 personer i Du-ett varumärke! så de kan föra det vidare ut i hela företaget !

 De har förstått att Life is for Living !!!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Midsommar funderingar

 1. Härlig läsning Karin!

  Gott du hade en fin midsommar med din bästa vän =)

  Ska bli en spännande höst och följa utvecklingen vidare med allt du företar dig, driftig.nu känns som dig fullt ut!

  Allt gott till dig!

  Hälsar
  Tord c”,)…always with a smile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s