Härarbete i sommarvärmen !!

Idag har jag haft en alldeles underbart bra dag som började med skrivjobb och PUMP och som sedan har ägnats åt att läsa en bra bok.

Jag har lusläst vår bok Du – ett varumärke!……. och nu blir det kanske osvenskt skryt, men jag tycker den är riktigt bra ! 

Den är alltså ingen handbok för att söka jobb,eller någon fakta bok om Personliga Varumärken……….utan den är en bok som vill föda drömmar och funderingar och tankar på att vi har det jättebra och egentligen kan styra vårt liv så mycket mer än vi tror.

Vi har en GRATIS förmån som vi glömmer bort och det är att välja hur vi vill må vad vi vill jobba med och hur kul vi vill ha i livet. Naturligtvis är det inte så enkelt, men min filosofi är att om vi fokuserar på det som är bra det vi är bra på och mår bra av lite mer så har vi tagit ett jättesteg i rätt riktning.

Jag fastnade på ett kapitel som heter framgång eller bakgång som egentligen avslutar boken och som jag skrev för ca 1 år sedan. Det berättar mycket av det jag vill förmedla. Så här kommer lite av det kapitlet:)

”Här gäller nu fokus och framförallt uthållighet för istället för framgång kan det lika gärna bli bakgång. Alltså att jag hittar lättare vägar ut som jag vet är säkra, som att satsa mer på massagen och inte bosätta mig halvtid i Stockholm. Istället verkligen engagera mig i Friskis& Svettis och starta upp olika typer av motionsgrupper med min anställda massör- göra det jag kan och är trygg med.

Otroligt djupa trygghets och bekvämlighets diken gör sig påminda. Här lyser alltså bakgången med ett blinkande neonsken som gör att jag lite lockas att kanske ta det upplysta diket, där jag inte kan ramla ur utan tryggt fortsätta mitt liv

Visst skulle det vara bekvämt, men nu har jag nosat och smakat på framgången, så det finns inget dike, det har jag skyfflat igen. Nu är jag uppe på motorvägen och tanken att vi med en bok kan sprida hur vi tänker och att det finns människor som är intresserade och vill läsa är så hissnande så det slår allt jag varit med om.”

Så nu är det bara att gasa och full fart framåt!!! 

Precis så känner jag ett år senare också, och att vara uthållig och jobba hårt är inget jobbigt när jag får arbeta med det jag passionerat brinner för. Så nu kör jag fullt ut mer än någonsin och mår bättre än jag gjort på länge fast än jag inte har fyra veckors semester sammanhängande   🙂

Så kanske det kan vara läge med en ny sommarbok i hängmattan 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s