En fråga blir ett påstående eller ?

För någon vecka sedan på facebook var det en fråga från Nina Jansdotter hur vi skulle göra med sociala medier i sommar. Skulle vi vara mer eller mindre uppkopplade än förra sommaren.

En fråga som egentligen inte finns något rätt eller fel svar på väcker helt plötsligt många känslor till liv. Diskussionerna blir många och alla vill ge råd om vad vi mår bra av och vad som är ”rätt” och naturligtvis hur vi ska göra

För mig finns inget som är rätt eller fel om det så handlar om att vara uppkopplad, ha semester eller ha barnen hemma när man är föräldraledig.

På dessa frågor så finns faktiskt svaret i oss själva för vi vet bäst vad vi mår bra av och då kan vi ta beslut utifrån det istället för att låta andra bestämma vad som är rätt eller fel bättre eller sämre.

Så stanna upp ibland och känn efter vilket medvetet val du vill ta och om du tar det för din egen skull eller för att det anses rätt av andra  🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s