Ego på Gröna Lund :)

Jag fastnar ofta på ordet ego och dess innebörd och vilken styrka det ligger i att vara ego om det skulle vara mer accepterat och possitivt att tänka egoiskstiskt.

Hur man än vrider och vänder det så tänker vi alltid egoistiskt och vi gör val som vi bestämmer utifrån just en  speciell  tidpunkt. För även om vi gör saker vi inte vill så väljer vi att göra dem själva, för vad jag vet är det ingen som gör det åt oss.

Men ………. Man kan tänka att vissa personer har ett sånt härligt ego och härliga egon gör härliga handlingar, så kanske det är dags att vara ego och göra lite som vi vill för att må bra och utstråla just det.

Idag var jag på Gröna Lund och spelade en bricka på choklad hjulet     JAG VANN!!!!!          Det har aldrig hänt men ..plötsligt så händer det!!

 En häftig känsla … men inte behöver jag 3 kg Dajm heller . Visst skulle jag kanske ha tagit Dajmen med mig hem till mina tjejer 18 och 20 år men nu blev jag ego. Jag såg 2 småtjejer som var lite trötta och lyckliga efter en dag på Grönan, så jag gick fram och frågade deras mamma om det var OK att jag gav min dajm till dem .

Klart det var, och mitt ego blev någon annans glädje. Så allt vi gör är ju faktiskt av egoistiska skäl, men när det kommer innifrån och känns bra så är det också på så sätt vi kan styra våra liv och må bra 🙂 

Så kolla på tejerna och tänk att om jag hade behållt Dajemen hade jag varit ego och nu när jag gav bort den är jag ego( hos mina tjejer i alla fall 😉

Spännande att se vad morgondagen gömmer i sin ego korg 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s