Omöjligt är inte fakta utan en åsikt

 

Idag har jag fått lära mig så mycket om sociala media och framförallt Twitter som jag inte riktigt har fattat, och då sett som ett hinder och något jag kanske inte ska syssla med. Min åsikt har varit att Twitter inte passar mig för det är inte min grej.  Det har känts som en omöjlighet att se möjligheter i det,………men efter idag när jag fått så mycket nytt input av Malin Ström om just Twitter så har min åsikt ändrats inte bara till att det inte är  omöjligt att använda Twitter utan jag  ser det som  en stor möjlighet 🙂

Jag läste också en kommentar idag på Facebook som kanske inte är så ovanlig. Den handlade om allt som varit jobbigt på jobbet och det som inte hade hunnits med, men jag tror det mer  handlar om att istället  se  det som har gått bra och vad man har gjort bra . Bygga på styrkorna och det som är bra och förstärka det. Eller som Kaj Pollak sa vid en föreläsning för ca 15 år sedan. Du kan välja hur du vill se alla situationer ……..att välja glädje!!

Då blev jag provocerad och tänkte att det går ju inte……det är lätt för honom att säga ……men idag är jag helt övertygad. Visst kan vi välja hur vi vill se på allt inkluderat våra jobb, för lägger vi fokus på det som är bra det vi gör bra och när vi mår bra så ökar vi vår livskvalité avsevärt, oavsett diet eller träningsprogram.

Så sommarens träningsprogram handlar kanske om att programmera om oss så vi ser det som är bra i alla situationer och förstärker det.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Omöjligt är inte fakta utan en åsikt

 1. Rätt inställning Karin! =)

  Kay säger samma sak idag, allt handlar om sin egen inställning och förhållningssätt.

  Man kan bara förändra sig själv, inte andra.

  Sen kan jag betr. allt surr i sociala medier ska sovras väl, man kan och bör inte synas överallt om man inte hinner följa upp det som kommer in i kommunikationen.

  Lycka till med sommarens träningsprogram!

  Hälsar
  Tord c”,)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s