” Den mentala orgasmen ”

Jag hade en otroligt kreativ och härlig dag igår även om det regnade hela eftermiddagen och kvällen .

Jag började dagen med att gå igenom Stockholm till mitt träningsställe World Class Slussen för PUMP! Det är så häftigt med träning dels för att jag verkligen älskar det, och även att det går relativt fort att se ,eller egentligen handlar det om att känna resultat. Med regelbundenheten så börjar min kropp och jag samarbeta så jag kan ge lite ,lite mer varje gång och känslan att klara det och att vi klarar så mycket mer än vi tror stärker mig egentligen i allt jag gör 🙂

Jag är barnsligt förtjust i direktsändningar så jag har köpt ett inträdes kort på Grönan så jag kan gå och se på genrepet och även TV sändningen av Sommarkrysset. Det är såå kul att se hur de jobbar i ett team att alla har ambition att leverera något riktigt bra och att alla har sin lilla roll som individer. Det som sen sammanfogas i en helhet där alla gör de som de är bäst på och tycker är kul .  Nu spöregnade det så jag såg bara genrepet och fascinerades av att de några timmar senare skulle få ihop en direktsändning av det för det flöt inte smärtfritt om jag så säger…

Blöt men glad landade jag på Blå Porten med en kaffe och kardemummakaka. Kan det finnas något godare ?????? Sen hade jag också en bok av en favoritförfattare Per Robert Öhlin med ”Den mentala Orgasmen” som ger mig så många sanningar som jag känner  att jag har men som jag inte än har uttryckt i ord. Min hjärtefråga berör han på så många sätt …………..Visst kan vi leva och göra det vi vill och brinner för om vi tar oss lite utanför det invanda och vår trygghets zon och börjar lita på vår intuition och lyssna inåt .

Hur ofta ser vi oss som huvudpersonen i vårt liv där våra handlingar drivs av oss själva?

Jag tog ett kort på en sida som jag bara älskar och svaret kom så snabbt i boken och jag undrar ………….Hur svarar du på den frågan och vad tror du att du behöver göra för att vara där?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s