Du – ett varumärke! En Varudeklaration :)

Du – ett varumärke!  En Varudeklaration:) 

Vad gör du Karin? Det är frågan jag relativt ofta får, så nu kommer jag här med en kort varudeklaration  🙂

Jag arbetar med Personliga Varumärken .

Hur gör du det?

Genom att Per Frykman och jag verkligen tar reda på ditt professionella rykte och sätter ord på det. Ditt professionella rykte är hur andra betraktar din expertis men framförallt din passion och ambition i ditt professionella liv. Ditt professionella rykte är ditt personliga varumärke.

Varför är det så ?

Förmodligen är ditt professionella rykte det viktigaste du har och även en av de viktigaste framgångsfaktorerna för dig som medarbetare chef eller entreprenör.

Förr var dina erfarenheter och ditt CV det som avgjorde, och du är duktig på att beskriva just det, men det räcker inte. Idag är det Rätt Person som avgör och som vi ser det känner du inte ens till det och vi kan inte beskriva det konkret och sätta ord på det. Men när du tar hjälp av oss för att ta reda på det då börjar det hända spännande saker.

Vad blir då resultatet?

Jo, först och främst växer du otroligt mycket och får en plattform att utgå ifrån för att bygga ditt personliga varumärke vidare på olika sätt. Du får även en presentation och en tagline som är otroligt effektiva. Möjligheterna ökar gigantiskt nu att verkligen förverkliga det du vill, kanske  byta bransch, eller  bara göra lite mer av det du är bra på ,så det öppnar helt nya vägar.

Vi brukar också säga som man uppfattar medarbetarna så uppfattar man företaget och här får du svart på vill hur du uppfattas och hur du som individ verkligen kan bidra till ditt företag med det du är bäst på och tycker är kul. Det ger mer energi och kräver mindre så det är bara en vinst i sig

När du och ditt team vet sina styrkor och hur ni uppfattas i viktiga kund och affärsrelationer så byggs teamen på ett helt annat sätt med fokus på det du är bra på och känner passion för som kan inspirera dig själv och andra, på ett helt annat sätt.

Du kan inte gömma dig från google och sociala medier öppnar också upp möjligheter som stärker om du, innan du slänger dig ut bygger ditt personliga varumärke först.

Just nu kan jag fortsätta hur länge som helst så jag gör ett avslut här och hoppas att ni fått en lite bättre bild på vad jag gör  🙂 

Vi har en liten e-bok som förklarar lite mer som du gärna kan beställa gratis på karin@duettvarumarke.nu  och sen har jag och Per Frykman skrivit boken DU- ett varumärke! som finns att köpa hos oss www.duettvarumarke.nu

Vill du bara fundera eller veta mer och få referenser på vilka vi arbetat med , så maila eller ring mig gärna för jag älskar verkligen mitt arbete och Du-ett varumärke! för här ser vi handling resultat och inte bara snack.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s