Gör annorlunda för att få ett annorulunda resultat

Det här fick jag med som reklam på min mail för den nya boken ”The Power” idag.

Visst är det mycket som kanske kan kännas överdrivet och en smula amerikanskt………………..men Tänk om det är så här 🙂 och om vi bara vågar tänka lite annorlunda skruva lite på våra valda sanningar , föreställningar och myter .

 Vad skulle kunna hända då?

”You are meant to have an amazing life!

You are meant to have everything you love and desire. Your work is meant to be exciting, and you are meant to accomplish all the things you would love to accomplish. Your relationships with your family and friends are meant to be filled with happiness. You are meant to have all the money you need to live a full, wonderful life. You are meant to be living your dreams – all of them! ”

För mig är boken” Du-ett varumärke!” ett exempel . För ett år sedan var det en dröm. Jag hade aldrig skrivit förut , bara börjat skriva i augusti, ingen förläggare, lite pengar ……………..och nu ett år senare så finns den utgiven med förläggare och allt.

Jag har sagt det förut och säger det igen : Allt vi drömmer om har vi kraft innom oss att förverkliga ….annars skulle vi inte drömma om det. Det krävs hårt arbete och uthållighet men det är värt allt.

Japp nu blev det en filosofisk och lite djup blogg så här inför helgen, så nu ska jag ut och fånga verkligheten och människor. 

Vi hörs mer  i helgen och maila mig gärna om du vill funderera eller så 🙂  

Tjingeling!!!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s