Framgång!!!

 Idag har jag haft och har en härlig dag där jag inte är uppbunden på tider och där jag har gjort det jag älskar mest och mår sååå bra av.

Jag har tränat både PUMP och ett pass spinning och sedan suttit och spånat idéer och tittat på olika bloggar och lärt mig, insupit nya intryck och tankar från olika kloka fri tänkande människor.

En dröm som jag har och länge har haft är att kunna leva på att träna för att det är såå kul och nu när jag tänjer på dagen och styr den som jag vill så kan jag ju ”nästan” säga att jag kan leva på att träna  🙂 Det är ju inte som man har det utan som man tar det som är viktigt!

Just nu känner jag att jag verkligen mår så bra, och det händer så mycket spännande med Du – ett varumärke! i höst. Mycket jobb är det och otroligt spännande uppdrag och möten med olika människor som verkligen vill vågar och kan leva livet fullt ut.

 Idag fick jag ord på just vad det är som gör att jag istället för att oroa mig mår bra och är trygg i det jag gör även om jag har kastat loss för att flyga iväg helt och fullt!

Svaret kom från en spännande entreprenör och bloggare http://www.tedvalentin.com /så här kopierar jag hans definition på framgång alltså….. att gå framåt…. som är för mig att må bra.

”Mitt eget mått på framgång är frihet. Frihet att göra vad jag vill, bestämma över min egen tid. Åka på semester – eller jobba! – var, hur, och när jag vill. Bestämma över mig själv. Men makt hänger ihop med att bestämma över andra människor. Och det är något som jag inte ens eftersträvar”

Det är precis på pricken så det är för mig. Nu känner jag den friheten som ger mig kraft energi och mod att verkligen leva livet fullt ut och satsa på Du-ett varumärke!

Så nu jobbar jag vidare …………….

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s