Inspirations teorin

Tänk vad en inspirerande person kan göra underverk inte bara med sig själv utan även med andra:)

Jag startade måndagsmorgonen med ett spinning pass 0645och var glad och så där lagom laddad efter en intensiv träningshelg.

 På plats på Worlclass slussen fanns nu en vikarierande spinning ledare från Hägersten och hon får oss hela salen ( 4 pers) att verkligen känna efter hur vi mår, att slappna av, ge järnet,  cykla i klunga, i team och på slutet vara Chalotte Kalla uppför Val di Fieme med Gunde springandes och ropa KÖR ……………allt med ett leende på läpparna både från henne och oss.

Min fasta övertygelse är att du aldrig kan motivera någon annan men oj vad inspiration kan ta tag i ens egen motivation. Artikeln som säger att företag som inspirerar växer 15 % per år blev solklar för mig  i dag.

Vad gjorde hon nu som jag och kanske du kan ta med dig på ditt jobb.

  • Jo jag fick vara precis i mitt nuläge och ta eget ansvar och göra mitt medvetna val att känna efter dagsformen.
  • Hon satte upp en karta så vi visste hur passet idag så jag själv kunde lägga upp hur jag ville ta mig i mål (för alla hade samma mål vi skulle nå alltså gå i mål 45 min senare)
  • Hon såg oss alla (4 pers. kanske inte är så svårt att se) med en otrolig närvaro och ett smittande engagemang så kände jag mig bekräftad (kanske svårare än någonsin att göra med få personer är en stor grupp med energi)
  • Hon var en förebild och älskade verkligen det hon gjorde och var stolt att bidra till World Class slussen.

Jag kan säkert fortsätta räkna upp saker som hände och som hon gjorde som vi skulle kunna ta rakt av på våra jobb.  Kanske vi också ska fundera vad som inte finns i våra jobb hos mig och mina medarbetare när vi inte kan inspirera och låta oss inspireras för att motiverade ha ambitionen att bli den man väljer.

Vad gör du för att inspirera dig själv och andra?

Njut av dagen för den kommer aldrig igen så ut och inspirera och låt dig inspireras  🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s