Chefer hör det de förväntas höra o gör kanske det de ………

Kanske är det så att ju högre befattning du har så blir förväntningarna på dig som chef både på hur du är och vad du gör både snävare och mer förutsagda. Ofta rekryteras vi till en chefsbefattning för att vi är rätt person men när verkligheten och alla måsten kommer ifatt så kanske vi tappar just den viktiga aspekten.

Min uppfattning är att om du vet hur du uppfattas och vilka dina styrkor är så är det betydligt lättare att ta tag i det och låta det vara grunden för ditt ledarskap. Du gör det du är bra på och har passion för och du utstrålar just det till dina medarbetare som du då inspirerar.

Att inspirera och göra andra kraftfulla är kanske inte så svårt om vi verkligen konkret tar reda på vårt professionella rykte och varumärke och låter det vara en plattform att utgå ifrån när vi utformar det personliga ledarskapet.

Så varför inte lägga ditt professionella rykte och varumärke som en ”grundplåt” till nästa chefs program.

Jag vill bara dela med mig en härlig bild från min morgon prommis på djurgården och inflika med hur många briljanta idéer det skulle komma fram på ledningsmötet i en sån miljö .

Tjingeling !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s