Vad finns kvar om du tar bort passionen i ditt jobb

Den funderingen har i sommar ofta dykt upp för mig……  om inte Lisa Nilsson känner passion när hon står på Stockholms kulturfestivals scen …..   om inte Alshammar känner passion när hon år efter år simmar vidare och gör kanonresultat………….om inte Norrdans dansare känner passion när de uppträder i Sollefteå en novemberkväll med ett fåtal i publiken , ja hur skulle då deras jobb se ut.

Jag vill naturligtvis komma till att vi alla vilket jobb vi än har skulle vinna så mycket på att ta fram vår passion och göra det vi är bra på och tycker är kul lite mer och lite oftare. Jag tycker att vi tar tag i passionen och inte bara låter den tillhöra yrken som är konstnärliga eller i sportens värld utan implementerar den i alla jobb

Kanske är det så att vi själva kan bestämma oss för att känna passion, och tänk då vilka resultat det skulle ge både för de företag vi arbetar på och för våra medarbetare och viktigast av allt för oss själva.

Alla undersökningar säger att Passion är nummer ETT så här är en framgångsfaktor som bara väntar på att få bli använd och ge resultat.

Hur kan du känna mer passion i ditt jobb? Är det ens möjligt?  och om det var det vad skulle det leda till?  

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s