Tandläkarna Wiklund

Du – ett varumärke! kan användas på många olika sätt och jag har berättat att vi arbetat med HSA, Hela Sveriges Assistans  ledningsgrupp. Vi har även licensierat två personer i HSA  som vi följer med, så de kan ta Du-ett varumärke! ut i hela företaget.

 Ett spännande arbete där vi har förmånen att ge support och följa utvecklingen av tankesättet som ska stärka HSA:s vision att alla ska vara sitt bästa jag.

Ett annat spännande arbete som vi gjort med Du-ett varumärke som fokus är hos tandläkarna Wiklund i Härnösand. Vi har tagit reda på personalens professionella rykte och varumärke och även deras tagline                            (Ditt professionella rykte och varumärke i en mening)  klicka här 

Ett jättekul jobb som genererade i en otroligt engagerad och stolt personal som verkligen får vara unika personer framför sina titlar.

Vi vill alltså göra skillnad och nå resultat genom att börja med individen och verkligen börja inifrån och ut. Ta fram hur du som individ uppfattas av kunder medarbetare chefer och leverantörer som inte står i ett CV.

 Vi sätter ord på din ambition ditt engagemang, din passion och det du är riktigt bra på, och gör det lika trovärdigt som dina CV kunskaper.

 Hur ska du veta hur du uppfattas i viktiga kund och affärs relationer om du inte tar reda på det ?

 Hur kan vi bygga starka team och vi inte vet hur de ser ut?

Nästa vecka väntar spännande nya uppdrag med två stora organisationer. Nu har många förstått vikten av att verkligen arbeta med medarbetarnas personliga varumärken för att stärka företagets varumärke. 

Nu är det verkligen coconuttime!!!!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s