Kan man ha kul i alla jobb?

 

Efter idag så tror jag det mer än någonsin. Idag var jag på Kvinnokliniken på en kontroll (ja ni som tycker det är opassande får blunda) och fick jag träffa en läkare som verkligen brann för sitt jobb och tyckte det var jättekul! 

Hon förklarade allt så enkelt och även hur forskningen hade gått fram och vad som hade hänt och varför. Jag som egentligen borde veta det hon pratade om eftersom det rörde min kropp satt bara och gapade och sa jaha….. jasså….. Ååååå!! 

Hon förklarade också att hon verkligen älskade det hon gjorde för det gör så mycket nytta och det är som ett detektivarbete och just för att vi i alla år har gått på cell provtagning så har forskarna tagit fram vaccinet som skyddar mot livmoderhals cancer som i resten av världen är en vanlig cancer sjukdom. 

Nästa år får alla som är födda -99 vaccinet gratis!! 

Så jag har idag träffat en stolt, glad och duktig tjej som verkligen älskar sitt jobb och kunde förmedla det trots den lite obekväma situation som det trots allt är när man är där.  Tack!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s