Ja, det kan va så enkelt

  Min kollega Per Frykman är en stor fan av Richard Branson. Visst är jag också imponerad av den mannen av hans många företag och framgångar, men det var inte förrän jag i en intervju på SVT med Desmond Tutu  såg hans engagemang glädje passion och generositet som jag riktigt blev nyfiken på honom. 

I sommar har jag läst många artiklar om honom och även hans bok den sociala entreprenören.Det som tydligt kommer fram, är hans ambition att ha kul på jobbet, lyssna och inspirera sin personal till nya idéer, och att han verkligen rekryterar efter tänket rätt person. Han säger också att livet är hans eget universitet eftersom han själv inte har gått på något. 

Men det som verkligen får mig att tänka till är, när han säger att alla är så intresserade hur han driver sina företag och hur hans tänk ser ut för de är så imponerade av resultatet, men att han själv är förvånad att ingen tagit efter.Tänk om det är så enkelt att vi bara behöver göra lite mer av det vi är bra på och tycker är kul för att lyckas?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s