Vad tror ni på där ni jobbar ?

Idag började jag läsa en fullständigt briljant bok som heter Ona Fyr och tänk vad en mening kan trigga igång………….

Vad tror ni på där ni jobbar?

Det kan vara allt ifrån visioner, förhållningssätt, varandra, glädje, framgång, budgetar strategier etc. …..
För det är ju det som är sååå viktigt och kanske det som egentligen inte fungerar på våra arbetsplatser där människor mår dåligt, för de inte får utlopp för att göra rätt saker på ”rätt” sätt.

Jag hör så många som är så frustrerade och inte trivs på sina jobb, och handen på hjärtat hur bra presterar man då? Men många glömmer att vi faktiskt ska göra något för den lön vi får, så arbetsgivaren kan få in pengar för att betala den. Många av arbetsgivarna glömmer också att berätta historier som får medarbetarna att tro på något där vi jobbar. Tro ger vind i seglen.

Kanske det är dags att tro på varje individs inneboende kraft och vilja att göra det man är bra på och tycker är kul och att vilja bidra och prestera.
Den fantastiska författaren Ingebrigt Steen Jensen frågar sig var de 85 procenten som inte används av vår kapacitet på jobbet när vi inte trivs finns. Kan de vara så att de är begravda under ett lass av strategiplaner, budgetar, stress och långtråkighet. Kan det vara så att all den kreativitet, intelligens skaparkraft och prestation kan förlösas med glädje fantasi och jublande gemenskap.

Ja jag tror det för jag tror att alla vill prestera om man får göra det man är bra på och tycker är kul och tro ger kraft, och det är t.om vetenskapligt bevisat så jag tror på det.
Å tänk, jag vet vad jag tror på när jag jobbar. Jag jobbar just med att ta fram ditt professionella rykte och varumärke som verkligen stärker allt det du har som du inte får utlopp för och det du är bra och tycker är kul. Med Du-ett varumärke tar vi fram de 85 procenten av kapaciteten som göms.
Alla vinner på det och dessutom handlar det så mycket om livskvalité och den tror jag är avgörande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close