September here I come !!


Imorse fick jag den här tjejen på facebook jag tycker det är tänkvärt och jag tror fullt och fast på det hon säger 🙂 Gör du ??

Ja oj vad tiden går fort och vad mycket som händer. Redan nu är det september och egentligen min favorit årstid även om det skulle vara skönt med liiite mer sommar och framförallt värme.
I veckan har jag arbetet mycket med att sammanställa olika personers professionella rykte och varumärken. Oj vad kul det är att se en person verkligen växa fram på ett fantastikt sätt när man arbetar med att sätta ord på sina styrkor. Vi får in omdömen från ca tio personer som vi skriver ihop till en presentation och en tagline. När jag är färdig med presentationen så tittar jag på den egna analysen som samma person har gjort och här är det spännande att se hur sammstämmigheten blir.
Nu i veckan ska vi arbeta med ett konsultbolag både i Göteborg och Stockholm. Det ska bli jätte spännande 🙂
Idag på face book fck jag den här länken så jag vidare befodrar den nu
Klicka här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s